Galleri ER – fra Belgia til Norge

Ønsker du en hyggelig kunstopplevelse? Besøk Galleri ER midt i Sandefjord sentrum!

Sandefjord / Sommeren 2021.
Tekst: Sandefjord Byen Vår
Foto: Elisabeth Rudberg

Om Galleri ER

Galleri ER er et kunstgalleri midt i Sandefjord sentrum i Kongensgate 12. Foruten en fantastisk lokasjon midt i gågaten er galleriet over hele 300 kvm og to etasjer. Her finner du spennende og unik kunst. En gang i måneden endres hele utstillingen og det inviteres inn tre til fire kunstnere som viser frem sine arbeider. Galleriet har også et utvalg med faste kunstnere.

Galleriet deles inn i  fire ulike avdelinger med Hallen, Tress, Base og White box. Foruten meget spennende og varierte utstillinger, kan du også levere inn dine bilder for innramming. Det er også mulighet for hjemmebesøk for å prøve ut bilder på din egen vegg, før du bestemmer deg for hvilken kunst du ønsker deg. Ta en titt i Galleri ER Nettbutikk.

Elisabeth Rudberg er eier og gallerist av Galleri ER i Sandefjord. Det begynte som et lite galleri i Belgia, på ca. 50kvm over to etasjer.  I 2016 flyttet Elisabeth og familien tilbake til Norge, og i 2017 begynte hun arbeidet med Galleri ER paintings i Kilen i Sandefjord. Høsten 2019 satset hun stort og åpnet Galleri ER i Kongensgate 12.

“Det er en stor glede å eie og drive et galleri der det skjer masse hver eneste dag. Jeg er svært heldig som får møte mange spennende mennesker og omgir meg med utrolig mye flott kunst. Jeg ønsker å gjøre kunsten tilgjengelig for fler, ved å skape en imøtekommende og hyggelig omgivelse. Velkommen skal dere være!”
– Elisabeth Rudberg.

Nettside

Besøk gjerne Galleri ER sine egne nettsider for mer informasjon.