Hoteller i Sandefjord

Opplev Sandefjord i sommer og bo på et av byens flotte hoteller midt i sentrum!

Sandefjord / Sommeren 2021.
Tekst: Sandefjord Byen Vår

Clarion Collection Hotel Atlantic

Jernbanealleen 33 // Tlf. 33 42 80 00 // Nettside // Facebook// Instagram
Sentralt beliggende i sentrum av Sandefjord, 200 m fra jernbanestasjonen og 500 m fra havnen. Hotellet har hatt en sentral posisjon i hvalfangerbyens historie, og den lokale skipsfarten og hvalfangsten har satt sitt tydelige preg på hotellets utvikling og utsmykking.

Clarion Collection Hotel Atlantic byr sine gjester på kaffe, te og frukt hele døgnet. Fika fra kl. 15.00 til 18.00, samt kveldsmat fra kl. 18.00 til 21.00.
Hotellet kan tilby komfortabel overnatting i 112 rom, du kan velge mellom standard, superior, de luxe eller suite. Samtlige rom oppleves som romslige, og er blant annet utstyrt med kjøleskap, TV, WiFi, hårføner og eksklusive produkter fra Rituals. Parkering i hotellets garasje mot avgift.

 

Kong Carl Hotel

Torggata 9 // Nettside // Facebook
Sentralt beliggende midt i sentrum av Sandefjord med kort vei til både Torp flyplass, jernbane, buss og ferge til Sverige og Danmark.
Hotel Kong Carl er et av Norges eldste hotell (bygget i 1690) med en spennende historie over 300 år. Hotellet er kjent for sin unike og koselige atmosfære. Hotellet har 32 rom og salonger/møterom.

Hotellet gjennomgikk en omfattende ombygning og restaurering i 2011-2012. Den historiske Festsalen fra 1884, som rommet byens første kinomatograf, har blitt bygget om til syv flotte hotellrom og byens koseligste frokostsal. Frokosten er inkludert i romprisen. Parkering i hotellets bakgård.

 

Scandic Park Sandefjord

Strandpromenaden 9 // Tlf. 33 44 74 00 // Nettside // Facebook// Instagram
Er et førsteklasses og velrennomert forretnings- og feriehotell, beliggende idyllisk til ved småbåthavnen i Sandefjord. Hotellet ligger bare 100 meter fra sjøen og 100 meter fra sentrum med butikker, kafeer og restauranter. Hotellet har 350 rom, klassiske restauranter som tilbyr utsøkt mat. Hotellet har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost 5 år på rad. Om sommeren kan hotellet tilby servering ute i vakre Parkhaven.  Parkering i hotellets garasje. Egen SPA-avdeling.

Veien til Sandefjord

Det er lett å komme seg til Sandefjord!
Buss og jernbanestasjon ligger midt i sentrum. I tillegg er det kun 10 km til Torp – Sandefjord Lufthavn og 150 km til Gardermoen – Oslo Lufthavn. Les mer på våre sider “Veien til Sandefjord”.