Mye bolig for pengene

Sandefjord er mye mer enn sol og sommer. Snille boligpriser, spennende næringsliv og gunstig beliggenhet gjør byen attraktiv året rundt.

Sandefjord / Sommeren 2021.
Tekst: Henrik Sandvik

Det norske boligmarkedet har stått seg godt gjennom krisen. Rekordlave renter holder aktiviteten oppe, og både pris- og salgsutvikling er på sunne nivåer. Oslo stjeler normalt overskriftene om kvadratmeterpriser og omsetningsrekorder, og det er en helt annen verden å kjøpe bolig i en by som Sandefjord. Her får du uendelig mye mer bolig for pengene. I tillegg følger kvaliteter som enkel hverdagslogistikk, et spennende næringsliv og super skjærgård med på kjøpet.

Foto: Eirik C. Agledal 

 

Enorme byggeplaner i Sandefjord

Over 2.500 nye boliger er for salg eller under planlegging i Sandefjord for de neste ti årene. Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet – samt en god miks – er nøkkelen for å lykkes, mener utviklerne i Hjertnes Eiendom.


Foto: Eirik C. Agledal 

 

Det er flere grunner til at mange ønsker å bo her, blant annet den korte pendleravstanden til Oslo – særlig nå som mange vil jobbe mye på hjemmekontor. Torp Sandefjord lufthavn er også en viktig kvalitet, og selvfølgelig; her får du veldig mye mer bolig for pengene enn for eksempel i Oslo.