Sommer i Sandefjord

Sandefjord byr på flotte shoppingopplevelser både for liten og stor. Velkommen til en trivelig sommerhandel i Sandefjord sentrum!

Sandefjord / Sommeren 2020.
Tekst: Sandefjord Byen Vår
Foto: Visit Vestfold

Sandefjord sentrum har alt du måtte ønske deg. Om sommeren kan du blant annet nyte synet av blomsterbyen Sandefjord. Blant de flotte blomsterarrangementene i både parker og gater, er det en opplevelse å vandre rundt i sentrum. #taenturtilbyen

Shopping og offentlige tilbud

Sandefjord byr på flotte shoppingopplevelser både for liten og stor. Her finner du alt hva en vellykket sommerhandel begjærer. Spennende nisjebutikker, kjøpesenter midt i sentrum og smakfulle serveringstilbud på sentrums kafeer og restauranter, kunstutstillinger m.m.

Nytt av året er Strømbadet, et flott offentlig badeanlegg nede i havnen. I dette området finnes også flere andre offentlige fritidstilbud som skatepark, sandvolleyball bane, sand fotballbane, park-areal og “Tufte park”.

Gratis timeparkering

I Sandefjord har vi gratis fortausparkering i hele sentrum og flere lett tilgjengelige parkeringsplasser som gir enkel tilgang til sentrum.
Her kan du parkere gratis i Sandefjord:

  • 1 time gratis fortausparkering i hele sentrum!
  • 2 timers gratis parkering på Aagaards plass
  • 2 timers gratis parkering bak taxiholdeplassen ved Thor Dahlsgate

Husk parkeringsskive i vinduet på bilen din!

Velkommen til en trivelig sommerhandel i Sandefjord, byen vår.

Veien til Sandefjord

Ikke bare er det enkelt å parkere i Sandefjord, det er også enkelt å komme seg hit! Les mer på våre sider “Veien til Sandefjord”.